18 maj 2022

Middag i Växthuset

Detta är en middagsupplevelse där vi serverar en lång meny.  Råvarorna skördas bara några timmar innan middagen och tillagas omsorgsfullt med gamla och moderna tekniker i ett helt analogt och vedeldat kök för att sätta den rätta tonen på middagen och skapa något unikt.

Vi älskar grönsaker och växtbaserad matlagning så menyn baseras i huvudsak på sånt vi odlat själva på platsen och plockat från närområdet men vi har också några guldkorn från Sveriges allra bästa producenter som förgyller och kröner några av serveringarna.

Vinet eller dryckerna plockar du med dig själv och lägg inte för mycket tid på att försöka skapa perfekta matchningar utan dra med några flaskor som du gillar, funkiga naturliga, blommiga och friska vita, lagrade champagner eller josiga röda. Det där brukar ni lösa bra men vill ni ha några roliga tips så bara hör av er så hjälper vi till.

Pga av alla fina ord ovan och att  detta är ett specialarrangemang utanför restaurangens trygga vrå så kan vi inte tillgodose just allas preferenser och allergier för detta  är en helkvällsupplevelse där detaljerna växer fram organiskt utifrån naturens taktpinne.

Norra Sveriges bästa måltidsupplevelse 2022 kostar 1950kr

Observera att drycken är B.Y.O.B (Bring Your Own Beverage).

DATUM:

Torsdag, 18 augusti

Fredag, 19 augusti

Lördag, 20 augusti

Torsdag, 25 augusti

Fredag, 26 augusti

Lördag, 27 augusti

TID: kl.18.00 – räkna med en helkväll

VAR: Brandts handelsträdgård, Västerhiske

VILL DU FÅ PLATS?:

Endast bokning gäller, boka på www.gotthardskrog.se. Större sällskap om 8 personer eller fler? Hör av dig till info@gotthardskrog.se

Följ oss på Instagram