Aktuellt

Gästspel, tillfälliga partier, erbjudanden och andra speciella händelser – allt vi har planerat hos oss på Gotthards krog. Vår engagerade personal är mästare på att tänka utanför boxen, så här kan du vänta dig många spännande saker framöver.

Planerar du ett event, en spelning, bjudning eller annat roligt arrangemang?

Hör av dig till info@gotthardskrog.se.

Höstens vinprovningar

Välkommen på vinprovning! För den vinintresserade har vi nu tagit fram fem vinprovningar med olika teman. Det kan vara ett land, en druva, närodlat eller bara gott! Upptäck nya favoriter och lär dig mer om vinvärlden tillsammans med oss. Begränsat antal platser, så var snabb att boka din.
18/9 Mitt i naturen – Närodlat och hållbart
‌9/10 Vulkanviner
30/10 Beaujolais
20/11 Mamma Mia – Italienska överraskningar
4/12 Viner till nyårsfesten
Vinprovning med 6 viner 650 kr.

Middag i Växthuset

15 augusti

Middagen gör avstamp i våra egna grönsaker hos familjen Brandts på Västerhiske och råvarorna skördas bara minuter innan middagen och tillagas omsorgsfullt med gamla och moderna tekniker i ett helt analogt och vedeldat kök för att sätta den rätta tonen på middagen och skapa något unikt!
Matmeny 1750kr
Datum: 15, 16, 17 augusti, 22, 23, 24 augusti

Torget

Heartbeats

04 september

Musikklubben Heartbeats tar sommarlov men vi ses till hösten igen!
 

Matsalen

Skog och Mark

25 oktober

Höstkylan är här, bössan är laddad och skogens skafferi svämmar över av godsaker. Vi har smugit tillbaka in i vår fantastiska matsal där detta arrangemang kommer bli en tydlig hyllning till det vilda köket med en total urladdning och en middagsupplevelse sprängfylld av skogens smaker.
Matmeny 1295kr
Datum: 25-26/10

Följ oss på Instagram