Jobba med oss

Tycker du att mat, dryck och riktigt bra service är det roligaste i livet?
Då ska du söka dig till oss på Gotthards krog.

Till vår härliga gemenskap söker vi nu fler kollegor inför sommarens äventyr och framåt. Vi söker medarbetare till köket, baren, servisen och disken – kom och jobba med oss.

Vi erbjuder dig:

För att trivas hos oss tror vi att du har:

Avtal enligt överenskommelse, varierande omfattning.

Vill du vara med och fortsätta utveckla mat- och dryckesupplevelser i världsklass?

Skicka din ansökan till jobb@blahuset.nu.

Intervjuer och anställning sker löpande, så gå inte miste om möjligheten – ansök i dag!

Torget

Salutorget

En samling av ädla favoriter, färska grönsaker och smakexplosioner. På salutorget plockar vi ihop det bästa av våra världar. En härlig mix av tillagat och förberett, råvaror och hemliga ingredienser från Gotthards krog, Kulturbageriet, småskaliga producenter och mathantverkare vi lärt känna. Nästan som en bakdörr in till vårt kök och bageri.

Läs mer

Matsalen

Florencia Abella gästar oss!

Stjärnkocken som arbetat på toppkrogar runt om i världen kommer nu till Umeå. Hon är idag Köksmästare på Ekstedt i Stockholm som har en stjärna i den välrenommerade Michelinguiden. Hon har i år också knipit andra platsen i Svenska gastronomipriset under rubriken (kockarnas kock 2021) efter stjärnkocken Björn Frantzén där hon blivit framröstad av branschen som en av de intressantaste matlagarna vi har i Sverige.

Läs mer

BioVino

Torsdagar är den stora dagen för middag och biobesök. Vi på Gotthards krog lagar en speciell rätt varje torsdag och vegetariska alternativ finns alltid. Bord i restaurangen går att boka från 17:00 och filmen på Folkets Bio startar 20:00. För 350 kr får ni både middag och biobiljett. 20 platser finns varje Torsdag.
Välkomna!

Följ oss på Instagram