På torget bjuder vi in till gott sällskap och smakrika upplevelser i en avslappnad atmosfär. Vår meny präglas av det hållbara köket. Vi tar vara på så mycket som möjligt av råvarorna och låter säsongerna guida oss. Här bjuds på överraskande smakkombinationer och nytänkande matlagning – i kombination med ett vin- och dryckesutbud du inte vill missa.
Lunch serveras vardagar, måndag-fredag 11:00-13:30
Lördagar gläntar vi på dörren till kväll och serverar lunch från delar av vår middagsmeny.
Lördagslunch serveras 12:00-16:00.
Vi lagar varje dag en grönsaksbaserad rätt på ekologiska, närproducerade och egenodlade grönsaker där du dagligen kan välja till ett hållbart producerat protein. Maträtter som gör gott för både planeten och magen.
Torsdag 2/2
Shakshuka serveras med 63° ägg & myntayoghurt
Kyckling eller sej
Tempurafriterade grönsaker och Gotthards chilimajonnäs.
Långbakad karré, yuzusyrade grönsaker, Gotthards chilimajonnäs,
koriander och pommes frites.
Friterad tofu, yuzusyrade grönsaker, Gotthards chilimajonnäs,
koriander och pommes frites.
Sumak och vit miso.
Lunchen serveras 12:00-16:00
Bakad, rå och krispig, skummig fänkålshollandaise.
Rotsellerinudlar, enoki, chili och furikake.
Yoghurt och torkad kimchi.
Rostad höbuljong, lime, tång och vitlök.
Purjolök, miso och vild svartpeppar.
Goma dare och krispig potatis.
Tempurafriterade grönsaker och chilimajonnäs.
Brynt smör och havtorn.
Bakade, råa och krispiga betor, skummig fänkålshollandaise.
Sichuanglaze.
Morötter, wasabipesto och friterad vitlök.
Långbakad karré, yuzusyrade grönsaker,
Gotthards chilimajonnäs,
koriander och pommes frites.
Friterad tofu, yuzusyrade grönsaker,
Gotthards chilimajonnäs,
koriander och pommes frites.
Sumak och vit miso.
Clementinkaka, marinerad citrus, sichuan-shantilly och citrussorbet.
Wasabipesto och friterad vitlök.
Yoghurt och torkad kimchi.
Rotsellerinudlar, enoki, chili och furikake.
Pumpa från Västerhiske, vit soja och wasabi.
Bakad, rå och krispig, skummig fänkålshollandaise.
Rostad höbuljong, lime, tång och vitlök.
Purjolök, miso och vild svartpeppar.
Gotthards chilimajonnäs.
Karamelliserad äppelkräm, citrus och grillat mjölkskum.
Välj din huvudråvara, komplettera med ett eller flera tillbehör för att göra det till en varmrätt.
Goma dare och krispig potatis.
Brynt smör och havtorn.
Äpple, ingefära och miso.
Sichuanglaze.
Svart vitlök.
Wasabipesto och friterad vitlök.
Bakad, rå och krispig, skummig fänkålshollandaise.
Pumpa från Västerhiske, vit soja och wasabi.
Gotthards chilimajonnäs.
Långbakad karré, yuzusyrade grönsaker, Gotthards chilimajonnäs, koriander och pommes frites.
Friterad tofu, yuzusyrade grönsaker, Gotthards chilimajonnäs, koriander och pommes frites.
Sumak och vit miso.
Clementinkaka, marinerad citrus, sichuan-shantilly och citrussorbet.
Variation på egengjord fil, chaiäpple, granola och ingefära.
Pommes frites och grönsaker.
Pommes frites och grönsaker.
Halva rätter – och halva priset – på ordinarie meny.
På söndagar serverar vi en något mindre meny med våra utvalda favoriter.
Rotsellerinudlar, enoki, chili och furikake.
Bakad, rå och krispig, skummig fänkålshollandaise.
Yoghurt och torkad kimchi.
Rostad höbuljong, lime, tång och vitlök.
Purjolök, miso och vild svartpepppar.
Goma dare och krispig potatis.
Tempurafriterade grönsaker och chilimajonnäs.
Brynt smör och havtorn.
Bakade, råa och krispiga betor, skummig fänkålshollandaise.
Sichuanglaze.
Morötter, wasabipesto och friterad vitlök.
Långbakad karré, yuzusyrade grönsaker,
Gotthards chilimajonnäs,
koriander och pommes frites.
Friterad tofu, yuzusyrade grönsaker,
Gotthards chilimajonnäs,
koriander och pommes frites.
Sumak och vit miso.
Clementinkaka, marinerad citrus, sichuan-shantilly och citrussorbet.