Lägg in din mailadress så får du lite skön info om framtida konceptmiddagar, vinprovningar och gästspel.
Välkommen till Skog och Mark – Det Naturliga köket, fredagar och lördagar 24/10 - 29/11. Se fram emot det bästa från skogens skafferi med viltplockat, nyskjutet och samlat. Boka bord, begränsat antal platser!
På torget bjuder vi in till gott sällskap och smakrika upplevelser i en avslappnad atmosfär. Vår meny präglas av det hållbara köket. Vi tar vara på så mycket som möjligt av råvarorna och låter säsongerna guida oss. Här bjuds på överraskande smakkombinationer och nytänkande matlagning – i kombination med ett vin- och dryckesutbud du inte vill missa.
Äppelglace och gochugaru.
Norrländska ostar och charkuterier från familjen Hansen,
fermenterade grönsaker från egen odling, rostade mandlar, chips,
Västerbottensostdipp och surdegsbaguette.
Saltbakade betor, vinägrett med hot sauce och honung, färskostkräm,
tagetes och smörstekta kantareller från Västerbotten.
Gröna tomater, libbsticka, yuzugranité och Gotthards chiliolja.
Rostat vitlökssmör, lime, gochujang och färska örter.
Krispig och bakad Amandine, syrad kolgrädde,
brynt smör och sikrom från Obbola.
Råskuret nötinnanlår från Strömdahla, fermenterad gurka,
svartpepparmajonnäs, sesamchips och krasse.
Fermenterad aubergine, smörsås med karamelliserad grädde, purjolök och äpple.
Tomat- och harissaragu, svenska baljväxter, koriandersalsa, citronyoghurt och rostade mandlar.
Tillägg: Tempurafriterad abborre från Obbola, 90 kr
Rödgul trumpetsvamp, majs, smörad hönsbuljong och gulbeta.
Choronsås, tomatglace, sotad morot, löksalsa och espelette.
Rostat vitlökssmör, lime, gochujang och färska örter.
Serveras med pommes frites och chilimajonnäs.
Råskuret nötinnanlår från Strömdahla, fermenterad gurka,
svartpepparmajonnäs, sesamchips och krasse.
Serveras med pommes frites och chilimajonnäs.
Tempurafriterade grönsaker, svart vitlöksglace, miso- och yuzumajonnäs.
Fänkål och citron.
Mörk chokladkräm, kaffegelé, chokladjord och rostad vit choklad.
Ljummen sockerkaka, lättvispad grädde, karamelliserat bovete och fjolårets tallkottar
Kvällens smak!
Pommes frites och grönsaker.
Halva rätter och halva priset på ordinarie meny.
Pommes frites och grönsaker.
Mini-Maggan (Margaritha) eller Vesuvio.
Äppelglace och gochugaru.
Norrländska ostar och charkuterier från familjen Hansen,
fermenterade grönsaker från vår odling, rostade mandlar, chips,
Västerbottensostdipp och surdegsbaguette.
Rostat vitlökssmör, lime, gochujang och färska örter.
Serveras med pommes frites och chilimajonnäs.
Råskuret nötinnanlår från Strömdahla, fermenterad gurka, svartpepparmajonnäs, sesamchips och krasse
Fänkål och citron.
Valfri 2 rätters 395 kr (tillägg för entrecôte +75 kr)
Valfri 3 rätters 495 kr (tillägg för entrecôte +75 kr)
Äppelglace och gochugaru.
Saltbakade betor, vinägrett med hot sauce och honung, färskostkräm,
tagetes och smörstekta kantareller från Västerbotten.
Råskuret nötinnanlår från Strömdahla, fermenterad gurka,
svartpepparmajonnäs, sesamchips och krasse.
Rostat vitlökssmör, lime, gochujang och färska örter.
Tomat- och harissaragu, svenska baljväxter, koriandersalsa, citronyoghurt och rostade mandlar.
Rödgul trumpetsvamp, majs, smörad hönsbuljong och gulbeta.
Choronsås, tomatglace, sotad morot, löksalsa och espelette.
Tempurafriterade grönsaker, svart vitlöksglace, miso- och yuzumajonnäs.
Fänkål och citron.
Mörk chokladkräm, kaffegelé, chokladjord och rostad vit choklad.
Pommes frites och grönsaker.
Pommes frites och grönsaker.
Halva rätter och halva priset på ordinarie meny.