Lägg in din mailadress så får du lite skön info om framtida konceptmiddagar, vinprovningar och gästspel.
Mellan 7/1 - 12/2, söndag till torsdag, erbjuder vi på Torget en två- eller trerättersmeny till ett riktigt pangpris. Vi kallar menyn Cheap Charlie! 2-rätters 399 kr/person och 3-rätters 449 kr/person.
På torget bjuder vi in till gott sällskap och smakrika upplevelser i en avslappnad atmosfär. Vår meny präglas av det hållbara köket. Vi tar vara på så mycket som möjligt av råvarorna och låter säsongerna guida oss. Här bjuds på överraskande smakkombinationer och nytänkande matlagning – i kombination med ett vin- och dryckesutbud du inte vill missa.
Äppelglace och gochugaru.
Norrländska ostar och charkuterier från familjen Hansen,
fermenterade grönsaker från egen odling, rostade mandlar, chips,
Västerbottensostdipp och surdegsbaguette.
Stracciatella, rostade pumpakärnor, picklad chili och brynt smör.
Gröna tomater, libbsticka, yuzugranité och Gotthards chiliolja.
Rostat vitlökssmör, lime, gochujang och färska örter.
Krispig och bakad Amandine, syrad kolgrädde,
brynt smör och sikrom från Obbola.
Råskuret nötinnanlår från Strömdahla, fermenterad gurka,
svartpepparmajonnäs, sesamchips och krasse.
Fermenterad aubergine, smörsås med karamelliserad grädde, purjolök och äpple.
Tomat- och harissaragu, svenska baljväxter, koriandersalsa, citronyoghurt och rostade mandlar.
Tillägg: Tempurafriterad abborre från Obbola, 90 kr
Rödgul trumpetsvamp, majs, smörad hönsbuljong och gulbeta.
Variation på jordärtskocka, bordelaisesås och timjan.
Rostat vitlökssmör, lime, gochujang och färska örter.
Serveras med pommes frites och chilimajonnäs.
Råskuret nötinnanlår från Strömdahla, fermenterad gurka,
svartpepparmajonnäs, sesamchips och krasse.
Serveras med pommes frites och chilimajonnäs.
Tempurafriterade grönsaker, svart vitlöksglace, miso- och yuzumajonnäs.
Fänkål och citron.
Mörk chokladkräm, kaffegelé, chokladjord och rostad vit choklad.
Sorbet på svenska blåbär och punsch, mandelkaka,
skummig citrus samt varm kolasås.
Kvällens smak!
Pommes frites och grönsaker.
Halva rätter och halva priset på ordinarie meny.
Pommes frites och grönsaker.
Mini-Maggan (Margaritha) eller Vesuvio.
2-rätters 399 kr/person
3-rätters 449 kr/person
7 januari – 12 februari (söndagar-torsdagar)
Kryddsotad pumpa från Västerhiske
Stracciatella, rostade pumpakärnor, picklad chili och brynt smör.
Tempurafriterad abborre från Obbola
Bakad spetskål, tomat- och harissaragu, svenska baljväxter, koriandersalsa, citronyoghurt
och rostade mandlar.
Äppel peppar pirum päron
Vaniljglass, tallolja, pepparinkokta äpplen, semitorkade päron och havreflarn.
Vegetariska/veganska alternativ finns.
Ost och chark från lokala producenter, fermenterade grönsaker, chips, bröd och dipp
Mellan 50gr – 205 kr
Stor 80gr – 250 kr
Störst 120gr – 295 kr
Serveras med pommes frites och dipp
Mellan – 195 kr
Stor – 285 kr
Serveras med pommes frites och dipp
Tomatragu, pommes frites och yuzu/misomajonnäs
Valfri 2-rätters 395 kr (tillägg för entrecôte +75 kr)
Valfri 3-rätters 495 kr (tillägg för entrecôte +75 kr)
Menyn gäller till och med 4 januari!
Äppelglace och gochugaru.
Stracciatella, rostade pumpakärnor, picklad chili och brynt smör.
Råskuret nötinnanlår från Strömdahla, fermenterad gurka,
svartpepparmajonnäs, sesamchips och krasse.
Rostat vitlökssmör, lime, gochujang och färska örter.
Tomat- och harissaragu, svenska baljväxter, koriandersalsa, citronyoghurt och rostade mandlar.
Rödgul trumpetsvamp, majs, smörad hönsbuljong och gulbeta.
Variation på jordärtskocka, bordelaisesås och timjan.
Tempurafriterade grönsaker, svart vitlöksglace, miso- och yuzumajonnäs.
Fänkål och citron.
Mörk chokladkräm, kaffegelé, chokladjord och rostad vit choklad.
Pommes frites och grönsaker.
Pommes frites och grönsaker.
Halva rätter och halva priset på ordinarie meny.



