Förrätter

BETOR & KANTARELLER, 175 KR

Saltbakade betor, vinägrett med hot sauce och honung, färskostkräm, tagetes och smörstekta kantareller från Västerbotten.

POTATIS & SIKROM, 205 KR

Krispig och bakad Amandine, syrad kolgrädde, brynt smör och sikrom från Obbola.

TARTAR, 195 KR

Råskuret nötinnanlår från Strömdahla, fermenterad gurka, svartpepparmajonnäs, sesamchips och krasse.

Varmrätter

BAKAD SPETSKÅL, 270 KR

Tomat- och harissaragu, svenska baljväxter, koriandersalsa, citronyoghurt och rostade mandlar.

BAKAD TORSK, 360 KR

Rödgul trumpetsvamp, majs, smörad hönsbuljong och gulbeta.

SVENSK MAJSKYCKLING, 345 KR

Choronsås, tomatglace, sotad morot, löksalsa och espelette.

ENTRECÔTE FRÅN NORRLÄNDSKA GÅRDAR, 435 KR

Tempurafriterade grönsaker, svart vitlöksglace,

miso- och yuzumajonnäs.

Desserter

CRÈME BRÛLÉE, 115 KR

Fänkål och citron.

ROSTAD MAJSGLASS, 145 KR

Mörk chokladkräm, kaffegelé, chokladjord och rostad vit choklad.

– Allergener och ursprung, fråga oss gärna!

Följ oss på Instagram