Gäller måndag – torsdag
3 rätter 650 kr
2 rätter (förrätt & varmrätt) 535 kr
2 rätter (varmrätt & dessert) 485 kr
Förrätter
Potatis & sikrom
Krispig och bakad Amandine, syrad kolgrädde,
brynt smör och sikrom från Obbola.
Tartar
Råskuret nötinnanlår från Strömdahla, fermenterad gurka,
svartpepparmajonnäs, sesamchips och krasse.
Betor & kantareller
Saltbakade betor, vinägrett med hot sauce och honung, färskostkräm,
tagetes och smörstekta kantareller från Västerbotten.
Varmrätter
Torskrygg
Rödgul trumpetsvamp, majs, smörad hönsbuljong och gulbeta.
Svensk majskyckling
Choronsås, tomatglace, sotad morot, löksalsa och espelette.
Bakad spetskål
Tomat- och harissaragu, svenska baljväxter, koriandersalsa,
citronyoghurt och rostade mandlar.
Entrecôte från Norrländska gårdar
Tempurafriterade grönsaker, svart vitlöksglace,
miso- och yuzumajonnäs.
Pristillägg: 85 kr
Desserter
Crème brûlée
Fänkål och citron.
Rostad majsglass
Mörk chokladkräm, kaffegelé, chokladjord och rostad vit choklad.
För gruppmeny fredag och lördag gäller ordinarie à la carte meny, då bestämmer ni själva och väljer mellan tre förrätter, tre varmrätter och tre desserter.