Förrätter
BETOR & KANTARELLER, 175 KR
Saltbakade betor, vinägrett med hot sauce och honung, färskostkräm, tagetes och smörstekta kantareller från Västerbotten.
POTATIS & SIKROM, 205 KR
Krispig och bakad Amandine, syrad kolgrädde, brynt smör och sikrom från Obbola.
TARTAR, 195 KR
Råskuret nötinnanlår från Strömdahla, fermenterad gurka, svartpepparmajonnäs, sesamchips och krasse.
Varmrätter
BAKAD SPETSKÅL, 270 KR
Tomat- och harissaragu, svenska baljväxter, koriandersalsa, citronyoghurt och rostade mandlar.
BAKAD TORSK, 360 KR
Rödgul trumpetsvamp, majs, smörad hönsbuljong och gulbeta.
SVENSK MAJSKYCKLING, 345 KR
Choronsås, tomatglace, sotad morot, löksalsa och espelette.
ENTRECÔTE FRÅN NORRLÄNDSKA GÅRDAR, 435 KR
Tempurafriterade grönsaker, svart vitlöksglace,
miso- och yuzumajonnäs.
Desserter
CRÈME BRÛLÉE, 115 KR
Fänkål och citron.
ROSTAD MAJSGLASS, 145 KR
Mörk chokladkräm, kaffegelé, chokladjord och rostad vit choklad.
– Allergener och ursprung, fråga oss gärna!