Lägg in din mailadress så får du lite skön info om framtida konceptmiddagar, vinprovningar och gästspel.
Välkommen till denna festmåltid i Matsalen bestående av fem serveringar med lyxiga råvaror som hummer, tryffel, piggvar, oxfilé och Kalixlöjrom! Bokas onsdag - lördag mellan 3 - 20 december.
Med fyra säsongsmenyer under året, vill vi skapa en känsla av spänning och nyfikenhet där varje servering överträffar förväntningarna och lämnar en längtan till nästa besök. Med fokus på säsongens bästa råvaror bjuder vi in till en avslappnad och minnesvärd restaurangupplevelse.
Årets första säsongsmeny för 2026 presenteras inom kort.
Tillsammans skapas något alldeles unikt.
Råraka på Amandine
Hummersalsa och fermenterade bönor
Löjrom
Bakad rotselleri, syrad kolgrädde och brynt smör
Råskuren oxfilé från Strömdahla
Kräm på Svedjan, vild svartpeppar och krispig jordärtskocka
Piggvar & tryffel
Piggvar på ben, beurre blanc på nästan bränd grädde, tagetes och vintertryffel
Åkerbär, mandel & gran
Åkerbärssorbet, lättvispad grädde och mandelkaka smaksatt med purpurgran
Onsdag till lördag varje vecka från den 3 till den 20 december
950 kr/person matmeny
850 kr/person dryckesmeny
Valfri 2-rätters 395 kr (tillägg för entrecôte +75 kr)
Valfri 3-rätters 495 kr (tillägg för entrecôte +75 kr)
Menyn gäller till och med 4 januari!
Äppelglace och gochugaru.
Stracciatella, rostade pumpakärnor, picklad chili och brynt smör.
Råskuret nötinnanlår från Strömdahla, fermenterad gurka,
svartpepparmajonnäs, sesamchips och krasse.
Rostat vitlökssmör, lime, gochujang och färska örter.
Tomat- och harissaragu, svenska baljväxter, koriandersalsa, citronyoghurt och rostade mandlar.
Rödgul trumpetsvamp, majs, smörad hönsbuljong och gulbeta.
Variation på jordärtskocka, bordelaisesås och timjan.
Tempurafriterade grönsaker, svart vitlöksglace, miso- och yuzumajonnäs.
Fänkål och citron.
Mörk chokladkräm, kaffegelé, chokladjord och rostad vit choklad.
Pommes frites och grönsaker.
Pommes frites och grönsaker.
Halva rätter och halva priset på ordinarie meny.






